O meni

Zdravo, sem Urška,

po izobrazbi sem magistrica managementa, moja strast pa je joga, ki mi je zadnja leta stala ob strani kot opora in vodilo. Verjamem, da v življenju ni naključij in da se nam vse dobre in slabe stvari, dogodki ter ljudje zgodijo z razlogom. Različne okoliščine in dogodki so me pripeljali do joge, kjer sem našla in še vedno iščem svoj mir, zbranost in moč.

Zakaj joga? Že od nekdaj sem čutila da obstaja nekaj več. Ko sem odkrila jogo pred cca 10 leti, sem začutila globoko povezanost z naravo, vesoljem, energijami, starodavnimi znanostmi, ki so mi bile že od nekdaj tako ljube. Vse to mi je dalo potrditev, da vse kar sem čutila, dejansko obstaja. Našla sem svoj svet, globok, miren, vse povezujoč. Ko sem zaradi življenjskega tempa opustila jogo, sem se spet počutila prazno, izgubljeno, zato sem ponovno vrnila k njej in z njo ostala do danes. Z rednim prakticiranjem joge sem namreč lažje obvladovala življenje prepreke. Zdaj si brez nje ne predstavljam več. Joga mi daje mi moč, da sem kar sem, da živim in uživam trenutek.

certifikat RJU300
Dolgoletna praksa me je vodila v raziskovanje globin joge, tako, da sem postala s tem tudi učiteljica joge s certifikatom mednarodnega Yoga Alliance (RYT-200) in RJU-300 po Joga združenje Slovenije. Hkrati sem tudi članica Joga združenje Slovenije (JZS). Moje temeljno znanje temelji predvsem na Hatha stilu joge oz. tradicionalni jogi, ki obravnava celostno jogo (filozofijo, dihanje, asane, mantre, mudre, meditacije), raziskujem in izvajam pa tudi druge stile joge, ter jih vključujem tudi v svojo prakso.

Drugače pa sem ljubiteljica narave in živali ter varuhinja zemlje. Svoj prosti čas najraje preživljam s svojo družinico, triletnim sinčkom in možem, ter širšo družino in prijatelji. Rada preživljam čas v naravi, izletih, obožujem dolge sprehode in tek, pa četudi po dežju, berem knjige… in pa jogiram.

Vadba pri Urški je vedno popolnoma pomirjujoča in prilagojena skupini. Vsakič znova imam priložnost nadgraditi svoje znanje in vedno zapustim njene prostore, polna energije.

Tina

Stranka

Urškino znanje in predanost jogi naredi vsako vadbo boljšo od prejšnje.

Rok

Stranka

Vadbo sem prvič obiskala, po priporočilu prijateljice. Zdaj si ne predstavljam tedna brez obiska joge pri Urški. Toplo priporočam!

Sonja

Stranka
galerija

Utriki iz vadbe